RestaurantUnique_logo_wit

Restaurant Unique

 

Culinaire reis met wijn en spijs

Wij hanteren geen menukaart maar serveren een culinaire reis van zes gangen. Met de Franse cuisine als vertrekpunt, doen we smaken en texturen uit de moderne internationale keuken aan. Door invloeden van Japan tot Peru en door onze met zorg uitgekozen wijnen uit alle windstreken wordt het diner een echte wereldreis. We serveren zowel vegetarische, vis- als vleesgerechten die passen bij het seizoen.

 Een geheel vegetarisch menu is uiteraard ook mogelijk.

CULINAIRE REIS UNIQUE

zes gangen € 72,50
extra uitbreiding kaasplateau van het Kaasatelier € 16,50

Bijpassend wijnarrangement

bijpassend wijnarrangement € 47,50
bijpassend wijnarrangement halve glazen € 32,50

8 juni Bier & Spijs diner

Op donderdag 8 juni organiseren we in samenwerking met Ramon Lukkien van Stadsbrouwerij De Goudsche Leeuw en De Nieuwe Brouwerij een Bier & Spijs diner. Waar we normaal bijpassende wijnen schenken bij de gerechten, zijn we voor deze avond de uitdaging aangegaan om te zorgen voor mooie bier en spijscombinaties bij de verschillende Goudse bieren die Ramon brouwt.

We serveren die avond een vijf gangen menu met bijpassende bieren, amuses en aperitief voor € 99,50. Ramon zal deze avond ook aanwezig zijn om zijn bieren toe te lichten.

MADIDO-menu

Wilt u op maandag, dinsdag of donderdag wel lekker uit eten, maar toch op tijd thuis zijn? Dan hebben wij voor u een speciaal MADIDO-menu á € 54,50. U krijgt dan vier mooie gerechten uit onze culinaire reis Unique. Let op: dit menu is alleen op maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar. Vermeld bij uw reservering via de website of telefonisch ‘MADIDO’

Allergieën of dieetwensen

Uiteraard houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Wij vragen u deze bij uw reservering aan te geven, zodat we hier in de voorbereidingen rekening mee kunnen houden.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 18.00 tot en met 24.00 uur.

Woensdag en zondag gesloten.

Reserveren voor groepen groter dan acht personen

In verband met een maximaal aantal gasten per tijdslot is het niet mogelijk om via de website te reserveren voor groepen groter dan acht personen. Als u wilt reserveren voor meer dan acht personen kunt u ons bellen (0182-359469) of e-mailen (info@restaurantunique.nl)